Boot, Caravan & Camper


Bent u in het bezit van een boot, caravan of camper, dan bent u daar natuurlijk zuinig op. U ontkomt er alleen niet aan dat de bootkussens nat worden en dat de bekleding ervan langdurig blootgesteld wordt aan fel zonlicht. De combinatie hiervan zorgt er vaak voor dat de stof waarmee het bekleed is gaat uitdrogen, verkleuren en naar verloop van tijd gaat scheuren. Het schuim in het kussen of de zitting kan zelfs gaat schimmelen. Ook kan het zo zijn dat de kussens in de boot, caravan of camper waarop u zit of slaapt hun stevigheid hebben verloren. U wordt wakker met pijn in de rug of u staat op van de bank met pijn aan de billen. Wat de reden ook mag zijn en wat voor afmetingen, vorm of dikte het kussen of de zitting ook mag hebben. Of het nu is voor uw boot, camper of caravan. Wilt u een hele nieuwe set inclusief nieuw schuim, of de oude set van een nieuw stofje laten voorzien? Pruis Producties maakt het voor u. Wij hebben oneindig veel keuze in kunstleer en outdoor-stoffen voor de buitenkant van de boot, maar ook ruime keuze in zachtere interieurstoffen voor de binnenkant van uw dierbare boot, caravan of camper. In de regio Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, VinkeveenAmstelveen en wijde omtrek komen wij graag langs voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook uw vragen stellen middels het contactformulier of het telefoonnummer elders op de site.


zithoek bekleden    

Stofferen dinette     

Wij hadden de eer om alle zitmeubelen voor dit flinke jacht opnieuw te bekleden. De zithoek inclusief stoelen en ook de zogeheten "Dinette".


          

De kussens in een (stuur)-hut van een flink plezierjacht voorzien van mooie nieuwe bekleding. Hier is gebruik gemaakt van een fijn soort "ribstof".


kussens sloep    kussens sloep

Deze hagelnieuwe sloep verdiende een hagelnieuwe set kussensOp maat gemaakt in een mooie zwart/wit combi. Inclusief sierkussens.


redingsboot achter

reddingsboot boeg    

Als men de moeite neemt om een 70 jaar oude reddingssloep te restaureren, hoort daar natuurlijk een knappe, op maat gemaakte kussenset bij.


opvouwbare bootkussensopvouwbare bootkussensopvouwbare bootkussens

Voor een verhuurbedrijf in de omgeving Rotterdam hebben wij deze opvouwbare kussens geproduceerd. Door de bekleding en het schuim in aparte compartimenten te maken is dit makkelijk op te bergen in de boot.