Fitnessapparatuur


Voor uitbaters of eigenaren van een sportschool, fitnesscentrum of fysiotherapie praktijk is het een zeer bekend probleem. Het scheuren of slijten van de zittingen, leuningen of pads van het kostbare fitnesstoestel. Vaak wordt er meteen gedacht aan het apparaat te vervangen. Dit is echter bij lange na niet altijd nodig. Pruis Producties is gespecialiseerd in het opnieuw bekleden van alle gestoffeerde delen van uw fitnesstoestel. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit kunstleer. Doordat wij gebruik maken van meerdere leveranciers kunnen wij nagenoeg altijd hetzelfde materiaal leveren als uw huidige bekleding. Wilt u toch eens wat anders, dan hebben wij dus ook een ruim aanbod in bijna alle mogelijke kleuren, designs en motieven. Meestal is er al een redelijk precieze prijsopgave te doen aan de hand van een aantal duidelijke foto's. Vul hiervoor dit formulier in en upload uw bestanden. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, neem dan contact op via ons telefoonnummer en dan komen wij binnen de regio Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Vinkeveen, Amstelveen en wijde omgeving graag langs voor een vrijblijvende offerte.


Twee opnieuw beklede revalidatietoestellen in hun natuurlijke omgeving... De fysiotherapiepraktijk


Verschillende elementen van verschillende fitnesstoestellen uit een krachthonk "voor & na"


zitting fitness toestel special

Voor één van de mooiste fitnessclubs in ons klantenbestand, een zitting in een mooie zwart/rood combi.


fitnesdeel paars 1

fitnesstoestel

Bij dit onderdeel in origineel paars Skai® kunstleer, is het oog voor detail weer goed te zien. De uitsparing voor de kin vereist enige precisie


ghd

Voor een nieuwe, jonge producent van fitnessapparatuur, doet Pruis de productie van de zittingen en ander stoffeerwerk.

Deze onderdelen voor een zogenoemde "G.H.D." zijn volledig in eigen huis gebouwd. Van het hout tot het schuim en het kunstleer.


two-tone fitness onderdeel    2 tone fitness

Er kan natuurlijk ook gekozen worden om de bekleding twee kleurig te maken. Het zogenaamde "Two-Tone".

De kleurencombinaties zijn eindeloos en geeft een mooie, custom look aan uw club.

Op deze manier is het mogelijk de kleuren of het thema van bijvoorbeeld uw logo of interieur, terug te laten komen in de fitnesstoestellen.


Op het bankje rechts is goed te zien dat het kunstleer zijn beste tijd had gehad. Deze hebben wij wat opgevuld met een laag foam en zo origineel mogelijk proberen te herstellen. Zie het bankje links.


torso    

Een redelijk complex onderdeel voor een torso trainings-toestel