Dé Allround Meubelstoffeerder in de Regio!

Fitnessapparatuur opnieuw bekleden

Voor uitbaters of eigenaren van een sportschool, fitnesscentrum of fysiotherapie praktijk is het een zeer bekend probleem. Het scheuren, slijten en uitdrogen van de zittingen, leuningen of pads van het kostbare fitnesstoestel. Met ruim 10 jaar ervaring in het bekleden van fitnessapparatuur durft Pruis zich gerust gespecialiseerd te noemen. Nagenoeg alle type kussens van elk soort fitnesstoestel hebben wij wel eens in de werkplaats gehad.

Doordat wij werken met meerdere leveranciers, kunnen wij nagenoeg altijd een soortgelijk of zelfs exact hetzelfde materiaal leveren als uw huidige bekleding. Hierbij vinden wij het wel belangrijk te adviseren of er misschien niet een kwalitatief beter optie mogelijk is. Verreweg de meeste fitnesstoestellen zijn bekleed met een kunstleersoort van het bekende merk Skai®. Bij Pruis kunnen wij dan ook iedere Skai® collectie leveren. Mocht het gewenste materiaal niet meer beschikbaar of leverbaar zijn hebben wij uitstekende alternatieven van onze leverancier Vyva Fabrics. Neem gerust een kijkje op de websites van de leveranciers om inspiratie op te doen.

Fitnessapparatuur door Pruis

Zijn er onderdelen van uw fitnessapparatuur aan een nieuw jasje toe? Aarzel dan niet om contact op te nemen. In de regio De Ronde Venen, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen en Nieuwveen komen wij gratis langs voor een vrijblijvende offerte. Besluit u om uw toestellen door ons opnieuw te laten bekleden, dan komen wij het in diezelfde regio ook nog een gratis ophalen. Afhankelijk van de hoeveelheid onderdelen komen wij het in de regel binnen een aantal dagen ook weer kosteloos terug brengen. Staat het fitnesstoestel buiten de regio? Dan zitten er wel kosten verbonden aan de haal & Breng service. Informeer hiernaar bij uw aanvraag. Meestal is er al een redelijk precieze prijsopgave te doen aan de hand van een aantal duidelijke foto’s. Vul hiervoor dit formulier in en upload uw bestanden. Wij proberen dan z.s.m. contact op te nemen.