Dé Allround Meubelstoffeerder in de Regio!

Kussens voor boot, caravan & camper

Bent u in het bezit van een boot, caravan of camper, dan bent u daar natuurlijk zuinig op. Maar u bent op vakantie of aan het recreëren en daardoor niet altijd even voorzichtig met de kussens. De bootkussens worden nat en langdurig blootgesteld aan fel zonlicht. Het glas rode wijn wat over de kussens in de camper gaat. De kinderen die met hun vuile goed over de caravankussens banjeren. Dit alles is natuurlijk niet erg bevorderlijk voor de bekleding of zelfs de vulling van de kussens. Het bekledingsmateriaal wordt onherstelbaar smerig of gaat scheuren. Het schuim in het kussen waarop u zit of slaapt verliest zijn volume of kan zelfs gaan schimmelen. U wordt wakker met pijn in de rug of u staat op van de bank met pijn aan de billen. Of er hangt een muffe geur in de boot, caravan of camper.

Wat het probleem ook mag zijn en om wat voor kussens het ook mag gaan. Of het nu is voor uw boot, camper of caravan. Wilt u een hele nieuwe set inclusief nieuw schuim, of de oude set van een nieuw stofje laten voorzien? Pruis Producties maakt het voor u!

Een relingkussen in exact dezelfde kleur als het huidige zitkussen in deze boot

Naast “Standaard” zit of rugkussens, kunt u bij Pruis Producties ook de zogenaamde “Sluimerrol” of “Relingkussen” bestellen. Voor meer informatie over dit soort kussens klikt u hier.

Kussens Van Pruis

Wij bieden een zeer ruime keuze in weersbestendige bekledingsmaterialen, zowel kunstleer als outdoor-stoffen. Ook leveren wij een ruime keuze in zachtere interieurstoffen voor de binnenkant van uw dierbare boot, caravan of camper. Is de vulling of het schuim van de kussens nog in orde, dan kunnen wij deze hergebruiken en opnieuw bekleden. Is dit niet mogelijk dan kunnen wij ook het schuim opnieuw op maat maken. U heeft hierbij de keuze uit verschillende schuimsoorten en hardheden, waaronder het meest gebruikte polyether, of het luxere koudschuim. Is het een nieuwe boot en/of zijn er geen kussens, dan bieden wij ook de mogelijkheid oom de kussens te komen inmeten.

Om een idee te krijgen van de leverbare stoffen en kunstleer soorten, kunt u een kijkje nemen op de website van onze leveranciers. Veel voorkomende materialen worden door ons besteld bij onder andere; Vyva Fabrics, Trekatex en Dux International.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen, vult u dan het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.