Dé Allround Meubelstoffeerder in de Regio!

Massagetafel, massagestoel of behandelbank opnieuw bekleden

De behandelbank/massagetafel is, naast de handen, het meest belangrijke stuk “gereedschap” van de fysiotherapeut of masseur/masseuse. U wilt natuurlijk dat dit gereedschap in perfecte staat verkeerd en fris, schoon en hygiënisch is. Gescheurde of beschadigde bekleding is slecht te reinigen en het schuim eronder raakt verzadigd met ellende. Tenslotte werkt u in de gezondheidszorg en nemen er vele patiënten plaats op uw tafel. Dit geld natuurlijk ook voor de behandelstoel van een pedicure specialist of de opvouwbare massagetafel. Helaas zijn dit soort professionele meubels vaak bekleed met een inferieur type kunstleer wat niet goed bestand is tegen de oliën of chemicaliën die gebruikt worden in het vak. Ook iets minder voor de hand liggend zoals huidvet heeft zijn uitwerking op het materiaal. Vooral het gelaatsdeel van de massagetafel moet er vaak al snel aan geloven. Het droogt uit en gaat scheuren.

Pruis Producties kan dit voor u oplossen.

Wij bekleden uw gehele of gedeeltelijke behandelbank of behandelstoel met speciaal voor dit soort doeleinden gefabriceerd materiaal. (evt ftalaat vrij materiaal ook leverbaar) Dit materiaal is o.a. antibacterieel behandeld, bestand tegen huidvet, urine en bloed. Ook is het materiaal schimmelwerend en te reinigen met desinfectanten.

Is de behandeltafel volgens u (of uw cliënten) te hard of juist te zacht? Ook dat kunnen wij voor uw aanpassen door het vervangen van de foamlaag. Zelfs als het houten plaatwerk waar de kussens op bevestigd zijn gebroken is, kunnen wij u helpen. Is er een gasveer lek? Ook deze kunnen wij in de meeste gevallen leveren en vervangen.

Een hygiënische behandeltafel dankzij Pruis

Zoals eerder vermeld maakt Pruis Producties uitsluitend gebruik van specifiek materiaal om uw massagetafel of behandelbank opnieuw te bekleden. Veel gebruikte kunstleer soorten zijn Boltaflex Colourways® en Stamskin® en Chieftain®. Naast deze materialen zijn er nog een aantal andere opties. In de regio De Ronde Venen, Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen komen wij graag vrijblijvend langs om de stalen te laten zien. Bent u gevestigd buiten de regio? Meestal is er al een redelijk precieze prijsopgave te doen aan de hand van een aantal duidelijke foto’s. Vul hiervoor dit formulier in en upload uw bestanden.