Dé Allround Meubelstoffeerder in de Regio!

Motorzadel, scooterzadel of buddyseat opnieuw bekleden

Voor veel motor of scootereigenaren is het vaak een doorn in het oog. Een scheur in het motorzadel of een compleet versleten buddyseat op de scooter. Natuurlijk kunt u meteen op zoek gaan naar een nieuw exemplaar maar vaak is dit helemaal niet nodig. Meestal is het veel voordeliger om uw zadel gewoon opnieuw te laten bekleden. Het voordeel hiervan is dat u volledig zelf in de hand heeft hoe dit zadel er uit komt te zien. Oftewel, u kunt in overleg met ons uw custom motorzadel, scooterzadel of buddyseat zelf ontwerpen.

Dus of het nu gaat om een motorzadel, scooterzadel of buddyseat, u bent bij Pruis aan het juiste adres. De materialen die wij gebruiken zijn gegarandeerd weersbestendig en zeer duurzaam. Wij bieden ruime keuze in kleur en design. Van eenvoudig zwart tot slangenprint, krokodillenprint en noem maar op. In overleg is ook een multicolor design meestal wel mogelijk. Hieronder ziet u een aantal zadels die wij hebben mogen voorzien van een nieuw jasje.

Motorzadel, Scooterzadel of Buddyseat door Pruis

De meest gebruikte materiaal voor een motorzadel of buddyseat is natuurlijk glad, zwart kunstleer. Maar heeft u wel eens gedacht aan een gekke kleur of anti-slip motief? Of een scooterzadel bekleed met een excentriek materiaal zoals krokodillenhuid of slangenhuid? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te vinden. Heeft u bijzondere wensen of ideeën voor uw buddyseat? Aarzel niet om te informeren naar de mogelijkheden. Wij zullen onze uiterste best doen om uw wensen te realiseren. Pruis Producties is een creatief bedrijf die zijn klanten graag helpt met het creëren van een uniek zadel. Mocht u uw zadel opnieuw willen laten bekleden door ons, neem dan contact op met Pruis via het contactformulier. Upload wat foto’s en geef uw wensen aan. Wij zullen dan z.s.m. contact opnemen met een prijsindicatie.