Dé Allround Meubelstoffeerder in de Regio!

Het Relingkussen

Een relingkussen met de kleur aangepast aan het huidige zitkussen

Voor schepen waar geen standaard rugkussen mogelijk is, is er de zogenoemde “Sluimerrol” of “Relingkussen”. (ook wel “Railingkussen” genoemd) Dit is vaak het geval bij de tegenwoordig immens populaire aluminium sloepen. Het relingkussen, rolkussen of de sluimerrol is verkrijgbaar in iedere gewenste lengte, kleur en materiaal. Allen voorzien van een stevige YKK rits. Uiteraard is een sluimerrol of relingkussen niet alleen geschikt voor maritieme doeleinden. Eigenlijk overal waar een reling of buis gemonteerd is waar demping nodig is, hetzij voor het hoofd, rug of benen, kan een sluimerrol uitkomst bieden. Pruis Producties levert rolkussens aan o.a. botenbouwers en jacuzzi bouwers maar natuurlijk ook aan particulieren. Ook in verband met veiligheid kan een relingkussen van pas komen.

Het Relingkussen van Pruis

Het relingkussen van Pruis wordt op een unieke manier in elkaar gezet. Hierdoor past het kussen altijd mooi strak op de reling en blijft deze langer in vorm. Zoals eerder vermeld is het relingkussen verkrijgbaar in iedere denkbare lengte en/of dikte. En ook de keuze in materiaal en kleur is eindeloos. Kunstleer of outdoor stoffen, je kan het zo gek niet bedenken. Neem gerust even een kijkje bij 2 van onze leveranciers, Vyva Fabrics of Trekatex om inspiratie op te doen.

De diameter van een relingkussen is standaard 15cm (minimaal advies) maar andere diktes zijn eventueel ook mogelijk. Wij maken gebruik van een zachtere, comfortabele polyether kwaliteit. Wij werken uitsluitend op bestelling en hebben dus geen standaard voorraad. De levertijd bedraagt doorgaans 3 tot 4 weken. (afhankelijk van voorraad leverancier)

Voor het bestellen van een relingkussen of meerdere kussens, neemt u bij voorkeur contact op middels het contactformulier. Wij zullen dan z.s.m. contact opnemen en een prijsopgave doen. Aangezien de inkoopkosten voor dit op maat gemaakte product relatief hoog zijn, vragen wij altijd een vooruitbetaling. Na bevestiging van de bestelling ontvangt u van ons een factuur. Na ontvangst van betaling wordt het benodigde materiaal besteld en gaat de levertijd in. Wij hopen op uw begrip hiervoor