Dé Allround Meubelstoffeerder in de Regio!

Stoel, kussens voor loungebank of ander zitmeubilair stofferen

Is uw dure bureaustoel of luxe relax fauteuil versleten? Is het kussen van uw favoriete stoel te grazen genomen door de kat of hond? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u die oude, antieke stoel van opa of oma een facelift wilt geven. Klassiek gestoffeerd in alle mogelijke kleuren, of hip gepimpt met exclusieve en excentrieke materialen en stoffen. Wij helpen u graag met het maken van een mooi ontwerp voor uw stoel of fauteuil. Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwe kussenhoezen voor uw loungebank, tuinset of een ander zitmeubel. Is het schuim ook aan vervanging toe of moeten de kussens van uw loungebank opnieuw worden ingemeten? Ook dat kan Pruis regelen.

een zelfgemaakt bankstel voorzien van bekleding en kussens

Stoel of Loungekussens door Pruis

Als we het hebben over een loungebank of een ander zitmeubel en het gaat het om simpele vormen zoals vierkant of rechthoek, dan kunnen wij meestal een redelijk precieze prijsopgave doen aan de hand van opgegeven maten en het aangeven van uw wensen. Bij het opnieuw bekleden van een klassieke stoel of een modern fauteuil is het meestal aan te raden wat goede foto’s te delen. In de regio De Ronde Venen, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen en Nieuwveen komen wij graag vrijblijvend langs om uw stoel, fauteuil of ander zitmeubel te bekijken. Uiteraard nemen wij dan de ruime collectie stalen mee zodat u wat moois uit kunt zoeken. In diezelfde regio is het eventueel inmeten van kussens kosteloos voor u!

Als u dat leuk viind, kunt u vast wat ideeën opdoen op de site van onze hoofdleverancier; Vyva Fabrics. Hier vind u talloze materialenl everbaar voor het opnieuw bekleden van uw stoel, fauteuil of ander zitmeubel. Voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of om een afspraak te maken neemt u bij voorkeur contact op middels het contactformulier. U heeft hier ook de mogelijkheid om eventuele foto’s te uploaden. Na ontvangst van uw bericht proberen wij zo snel mogelijk contact met u op te nemen.